Maatoplossingen

IT Security op uw maat

Dankzij onze ervaring en know how leveren wij IT security diensten aan op maat van uw business en behoeften. Kortom, maatwerk waar u beter van wordt.  U bepaalt zelf of u ondersteuning ter plaatse of op afstand wil.  Wij volgen alle trends in security op de voet en zijn altijd mee met de jongste ontwikkelingen. Hiervoor werken we samen met de beste technologiepartners. Zo bent u zeker dat u de beste security in huis haalt. 

Partner ‘against’ crime

Onze Security experts lichten uw IT-infrastructuur helemaal door. Van boven naar onder, van links naar rechts, langs alle kanten, tot in de kleinste hoekjes. Ze maken een analyse van hun bevindingen en stellen vast waar uw security hapert of wat voor verbetering vatbaar is. U krijgt een glashelder verslag van alle facts en ‘must & can do’s’ om uw netwerksecurity (weer) helemaal op punt te krijgen.

Guardian Keeper

In onze business zien we wel eens installaties die prima werken, maar waarvoor intern niet altijd de juiste know how aanwezig is om ze operationeel goed te managen. ‘Stand alone’ reparaties door externen zijn tijdelijk wel een oplossing, maar vaak ook kostelijk. En zonder gepaste monitoring laat uw security infrastructuur het vroeg of laat toch afweten. Zonde van tijd, geld en middelen en nog meer van de investering die zo verloren gaat. Ook in dit soort context komt ShieldIT in het beeld. Onze Technical Engineers kijken erop toe dat uw systemen up to date blijven en dat uw investering ook op termijn blijft renderen.

thinktank1

Think Tank

Security issues… Ze volgen elkaar steeds sneller op en cybercriminelen worden alsmaar inventiever en brutaler. Vorig jaar werd in onze bedrijven wereldwijd meer dan 91 miljard Dollar in security geïnvesteerd. De kosten ten gevolge van securitylekken daarentegen werd geraamd op maar liefst 600 (!) miljard Dollar. We evalueren cyber crimes en volgen evoluties & trends inzake security op de voet. Als u ons over de vloer krijgt, mag u er zeker van zijn dat we u vaak al een oplossing kunnen aanreiken voor een trend die zich nog moet ontwikkelen.

Mentor

We gaan graag met u aan de slag om projectmatig uw security te verbeteren en processen te optimaliseren. Hiertoe delen we graag onze expertise en onze inzichten met u. Zoals raad van een goede huisvader zeg maar.

Analist

Analyses en interpretaties van ‘threat incidents’ zijn even relevant als het opsporen en dichtspijkeren van security leaks. Dit laat ons toe u nog beter te adviseren om toekomstige security issues proactief uit de weg te gaan. Elk verwittigd man is er twee waard.

Wenst u een voorbeeld van rapportering te ontvangen? Zo kan u zelf oordelen hoe wij werken, wat we zoal detecteren en welke informatie u van ons teruggekoppeld krijgt.
Vraag het hier gratis en vrijblijvend aan.